Isnin, 14 Januari 2013

Sajak x berapa sajak lah..hehehe


Pelita Cahaya nama diberi,
Kerlipan cahaya jadi penyinarnya,
Suka duka detik kehidupan,
Setiap saat ku harungi cabaran dan dugaan.

Diary Pelita Hidupku laman sejarahku,
Kata-kata manis dan pahit jadi pedoman,
Setiap kehidupan pasti ada kesenangan,
Setiap kehidupan juga pasti ada kesulitan.

Tuan Tanah laman diary,
Seorang yang suka kesederhanaan,
Pelajar Politeknik Kulim sahaja,
Ummul Khair namanya.hehe

Tahun niee genap lah 20 tahun,
26 April 2013 kali niee,
Sudah tua rupanyee aku,
Hahaha.

Laman tercipta saja-saja je,
Hanya untuk menghiburkan hati dan menghilangkan kebosanan dalam diri,
Kadang-kadang tu hampir satu hari ku mengedit blogku,
Raga-raga seronok dengan laman inspirasiku. :)

Inilah sahaja yang dapat ku kongsikan,
Hanya untuk suka-suka,
Kalau ada masa kita updates lagi,
Itulah pun kalau ada idea lah secara rawak..

Karya hasil: Tuan Tanah punya blog ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.